fredag 8 december 2017

Inte färdigt med Medeltidens värld ännu!!

Trodde för ett tag sedan att nu är väl det ekonomiska eländet över för Götene och Medeltidens värld som blev riksbekant och har kostat miljoner och åter miljoner..
Men det har gått troll i det hela och än är det hål i den säcken och mer pengar strömmar ut.. Det kommer att kosta runt 5 miljoner kronor mot beräknade cirka 1,3 miljoner för fyra år sedan att riva borgen på Medeltidens värld, som även omfattar ett återställande av markområdet..
Så nu blir det till för kommunen att åter bekosta detta kalas som knappast någon i sin vildaste fantasi kunde ana..
Det började med "ARN" som många trodde på vilket senare gick över till Medeltidensvärld där "allra bästa Karlsson" hade ett finger med.. Sedan blev det ca en miljard turer där Götene kommun stod med Svarte Petter.. Och med byxorna nere i Uppdrag Granskning eller om det var Kommungranskarna..
Undrar om inte denna borg borde bevaras som ett verkligt tecken på hur in i pipsvängen det kan gå.. Hela detta område har kostat så mycket att ett monument borde bevaras.. Får se om det sista gången bloggen skriver om detta!! Knappast va?
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...