fredag 24 november 2017

Titta på denna bild!.

Arkivbild.

Hur länge tror ni vi får ha denna syn?
Flera gånger har nu ett nytt badhus varit på tapeten både från oppositionen och från majoriteten, visserligen ingen specifikation om det blir ett badhus värdig namnet eller en tummetott.. Men ett NYTT badhus i alla fall.. Placeringen av detsamma råder det väl delade meningar om..
Vet inte hur många gånger denna blogg har tjafsat om ett badhus inte minst för våra unga och nu tycks det PRATAS om ett vilket man kan misstänka verkar som en förhalningsteknik, "titta vi pratar om ett".. Men i hamnstadens förlovade stad kan det dröja decennier innan skott kommer..

Nu kan man hänvisa till ansträngd budget, prata om placering, storlek och utformning.. Kan bli värre än tiden det tar för de första husen i Hamnstaden kommer upp.. D.v.s att flera av oss nu lite mer till åren aldrig kommer att få uppleva ett nytt badhus..
Vi får leva med den bilden här ovan många år till medan politiker förhalar på olika sätt.. Och Tjänstemännen bryr sig inte ett skit, "det är inte vårt bord"...

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...