fredag 10 november 2017

Länsstyrelsen under korkeken.

Länsstyrelsen kör huvudet i sanden igen..
Länsstyrelsen ger Skara kommun tillstånd till utvändig kameraövervakning av Viktoriaskolan.. Med den brasklappen bara kvälls- och nattetid, inte dygnet runt som kommunen hade ansökt om.. Det är så urbota korkat..
Eftersom kommunen inte visat att det finns något behov av kameraövervakning dagtid, menar länsstyrelsen att det saknas anledning att frångå den praxis som bildats på området.. Och praxis kan man inte frångå? Och behov?? Det är väl för tusan INNAN det blir ett behov som man skall ha dem på plats i förebyggande syfte..
Men Länsstyrelsen är fast i sin praxis och det går inte att ändra.. Upp till politiker att ändra så att Länsstyrelserna inte kan komma med sin praxis.. Man skall väl inte titta in i folks bostäder eller ha dem på toaletter och det där med integritet är ett tjafs som enbart spelar dem i händerna som har fanskap i sinnet..
Ta ifrån Länsstyrelsen dessa beslut och låt kommunerna själva avgöra behovet, inte säker de vågar mer men då är det ett beslut av berörd kommun i alla fall.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...