onsdag 27 april 2016

Oseriösa takläggare.

Asfaltsläggare har vi väl hört talas om men nu kommer också takläggare.. Polisen i Jönköping har gått ut med varning för oseriösa sådana och troligtvis samma skrot och korn som asfaltsläggarna.. De åker för det mesta omkring i utlandsregistrerade bilar, men det kan förekomma svenskregistrerade..
Polisen utfärdar nu en varning till kommunens invånare i Jönköping och vill ha hjälp med att få fast bedragarna. De radar också upp några tecken på att det kan röra sig om en oseriös hantverkare..
— De kommer hem till dig utan att du ringt dem innan.
— De vill göra en kostnadsfri inspektion av exempelvis ditt tak.
— De vill ha förskott innan arbetet är färdigt.
— De vill snabbt få din namnunderskrift på ett avtal.

Detta är som sagt i Jönköping, men börjar det osa om dem där så kan de lätt flytta sig över gränsen till Skaraborg och vem vet kanske hit till Lidköping..
Vi är inte mer skyddade här än någon annanstans och några av dessa kriminella kan ta vägen förbi.. Så ni som har egna hem bör ha garden uppe. Det gäller även när ni skall anlita hantverkare för ett planerat arbete, se till att få rekommendationer och gör en dubbelkoll..

1 kommentar:

f.paul sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...