fredag 19 februari 2016

Vinterkräksjukan.

Nu slår vinterkräksjukan till mot avdelningar på sjukhusen..
Fyra vårdavdelningar på Näl har intagningsstopp för patienter efter ett utbrott av vinterkräksjukan. Anhöriga ombeds att vara restriktiva med att besöka sjukhuset.
Vinterkräksjuka har även konstaterats på en vårdavdelning vid sjukhuset i Falköping. Det var för några dagar sedan. Då var uppgifterna att både patienter och personal insjuknat.
Tillfälligt har sjukhuset om intagningsstopp, om det fortfarande gäller vet jag inte, men information om att det värsta skall vara över har kommit... Vi vet inte än om varianten blir aggressivare i år, det är för tidigt att säga meddelar man.
Även om vinterkräksjukan nu ökar i landet så har inga andra vårdavdelningar inom Skaraborgs sjukhus drabbats när detta skrivs..
Vi får hoppas sommaren kommer snabbt och vårt sjukhus bäddas in i grönskan utan att vi drabbas hårt av eländet med vinterkräksjukan och stängda avdelningar.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...