lördag 23 januari 2016

Ta en fika i det fria.

Vintern lär väl hålla på ett bra tag till, februari och mars är ju vintermånader och april kan vara elak. Men kommer april så har man i alla fall hoppet och ljuset i tunneln syns.
Dess äldre jag blivit dess mer ogillar jag vintern och önskar jag varit rik nog att hyra en bungalow några månader långt nere i södern.. Men det är bara att stå ut.
Det man kan göra är att titta på bilder och tänka framåt vad som komma skall och lita på att sommaren hälsar på tidigt, man pratar ju om den globala uppvärmningen, men det är kallt nu som det var under min ungdomstid även om det var lite mer snö då.
Hur det än är så är vår stad en utpräglad sommarstad bandyn till trots. På sommaren blomstrar vår stad och vi har underbara omgivningar med både Kållandsö och Kinnekulle.
Och inte minst alla våra fik runt centrum för att inte tala om alla matställen. En kopp kaffe på en uteservering hör sommaren till.

Ta en promenad efter Vänerkanten.. Januari har snart gått och midsommar kommer allt närmare. Bara vi slipper snön då på midsommar..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...