tisdag 26 januari 2016

Orion blir en lysande stjärna.

Nu är snart ödeläggelsen total i Orionhuset vid torget då stora hål tagits ut ur fasaden för att få stora "panoramafönster".. Det ger väl en stark bild av vad som finns där.. Men man kan frukta att butiken(HM) kommer att kräva att träden runt torget eller delar av dem fälls för bättre inblick.. Men det säger jag, "ge fan i träden". Kan ni inte leva av egen kraft utan att påverka dem så lägg ner.. Men nu lät jag ilskan skena och troligen kommer det inte resas något idiotiskt förslag om borttagande av träd.
Lidköpings handelsråd skriver: "I Lidköping arbetar vi aktivt för att hålla centrum levande, tillgängligt och attraktivt. Det sker bland annat genom försköning av gator och torg, samt evenemang av olika slag". Det är ingen försköning att kalhugga runt torget.
Här flyter arbetet på och nu arbetar man med fasaden mot torget och man får säga att huset genomgår en stor förändring.

Det blir säkert ett fullgott tillskott för centrum detta hus då det stått tomt förutom som på klädaffären City under lång tid. Nu flyttar City till Assbecks lokaler och den affären upphör.. Kanske lite bökigt med parkering vissa dagar men det gäller väl hela centrum. Hur som helst så blir säkert resultatet av detta gott.. Kommer sedan långbänken Biltema igång så får stan mer attraktion.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...