lördag 20 november 2010

Rånen i Lidköping.

Tycks vara uppklarade om man får tro NLT.
I samband med häktningsförhandlingen mot en 24-årig man från Lidköping, erkände denne sig skyldig till alla tre rånen. Två yngre män, bröder till 24-åringen, har också erkänt att de på olika sätt deltagit i rånen.
Det var efter det tredje rånet, mot Ica Gamlestaden på Skaragatan, som rånarna avslöjades. De hade vid flera tillfällen varit inne i affären och kassörskan kände igen båda männen, trots att de hade rånarluvor på sig.

Alla tre bröderna har erkänt i polisförhör. OBS det kan vara två bröder och en kompis också vilket en del bloggare skriver.


De faller som käglor.......Två män greps på lördagen på bar gärning vid ett källarinbrott i en fastighet på Majorsallén i Lidköping.
Ett vittne larmade polisen 09.50 på lördagsförmiddagen om ett pågående källarinbrott.
När polisen kom till platsen hade männen tagit en bal med toalettrullar och en latop. I anslutning till förrådet stod männens bil och i den hittades vvs-rör av koppar. Fortsätt i den stilen så kanske vi blir av med detta klientel här i Lidköping. Tur att en del bovar är korkade i sitt sätt att begå brott.
Och dessa tar priset. I helgen släpptes männen efter ett inbrott i en källare på Majorsallén i Lidköping. 14 timmar senare togs 43-åringen och 38-åringen på bar gärning igen – denna gång på Kartåstippen i Lidköping.
Vad gör polisen? – Stöldgodset är återlämnat och männen är identifierade. De släpptes på platsen. Sådan är rutinen. Några få håller vår poliskår igång.

Politiker gör sitt för att hålla kåren igång. Trafikpolisen jagar fartsyndare i vår stad sedan politikernas korkade 40 km gräns.

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...