torsdag 1 juni 2023

Det ständiga vädret!

Flera gånger har vi fått läsa/höra om den långa "heta" sommar som väntar oss inte bara en gång som det basunerats ut, utan flera gånger har det givit rubriker..
Nu är vi inne i juni och visst har det varit en del sköna dagar men skulle inte kalla dem heta.. För mig räcker det med runt 25+, runt och över 30 är för svettigt..
Det var nästan ödesrubriker hur vi skulle lida i denna befarade hetta.. Den kan komma ännu men i och med juni har börjat så blir det troligen ingen "lång het sommar" så muljömuppe syndromet får väl ta ett steg bakåt men man hittar säkert platser ute i världen där man kan referera till och blåsa i domedagsbasunerna..
Börjar närma sig midsommar också den tid då man i sin ungdom var mest beroende av bra väder en regnig midsommar och det året var förstört😢
Nu kvittar det vilket om det blir en het sommar eller det vanliga vädret, vid bra väder sitter man på balkongen vid någon tid på dagen beroende på hur varmt det är..
Tids nog gulnar det ute i naturen och det hela går sin gilla gång, då får vi facit på hur sommaren varit för dem som bryr sig..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...