söndag 4 juni 2023

Att ta sig fram.

var ute och drog med min permobil och såg några som hade nappat på elsparkcyklar som nu finns utplacerade här och var i stan..
Har inte den blekaste om hur det fungerar om det bara är att låna en och ta sig dit man vill och lämna den där❓Och kostnaden❓ Ladda ner företagets app, registrerat kontouppgifter och godkänn att man är över 16 år
Läste att Startavgiften var på 10 kronor och därefter 3,30 kronor per minut.. Det gäller att inte åka längre tid då kostnaden kan skena..

Men jag sitter lungt och tryggt på min permobil, bra säte och runt 20-25 km/t det räcker, nackdelen är att det inte finns någon fjädring så det är bäst att försöka undvika ojämnheter där man drar fram..
Har ni lite sparat så köp en permobil den tar er ut på vift, bra om ni har blivit lite obekväm med att cykla. Själv åker jag numera och handlar personligen istället för att göra hembeställning det sparar man 100 kr på varje gång för leveransavgift..
Google

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...