lördag 8 oktober 2022

Scen på agendan?

Tog upp frågan om en ny scen i Lidköping för ett tag sedan..
Nu läste jag i lokaltidningen att man även på mycket högre nivå har öppnat Törnrosa porten och åter börjat vakna i frågan..
"Västra hamnen, norr om Orkidéparken, är den plats som föreslås för en framtida scenlokal i Lidköping. Enligt en utredning som presenterats för kultur- och fritidsnämnden. Prislappen för byggnaden uppskattas till 180–200 miljoner kronor.."
– Det viktigaste är att vi kommer igång inom en snar framtid, att det inte bara blir en utredning som bli liggande på hög säger en politiker.. 🙄
Det återstår att se mycket som ska igång knakar redan i fogarna om badhuset vilket väl skall ligga längre fram i "byggagendan".. Nu väntar också dyrtider med inskränkningar då brukar politiker först slå ner på det som skal företräda folks nöjen och friluftsliv..
Hur det blir med byråkratin här får vi väl se, många järn i elden som skall behandlas av dessa företrädare.. Ett tag trodde jag på Folkets Park där det vore en naturlig plats för en scen, har funnits en där i gamla tider där man sett många uppträdanden..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.