söndag 5 december 2021

Fjärde dos Covid-vaccin?

Ni trodde väl inte att Covid tugget skulle upphöra? Ånej enda sättet att slippa är att klicka bort detta inlägg men ni lär träffa på liknande på många stälen ni besöker, speciellt media..
Nåväl, tog för några veckor sedan min tredje dos vaccin men inte långt efter så kunde man läsa tvivel om hur effektivt detta var.. Skit samma tänkte jag nu är det gjort tilsammans med vaccin för säsonginfluensan så någon nytta har man väl haft av det hela.. Men nu kommer det om en fjärde dos Covid vaccin..

"Inom två veckor kommer EU-kommissionen fatta beslut om uppdaterade vacciner, som ska ge bättre skydd mot omikronvarianten..
Ett uppdaterat vaccin skulle kunna bli klart i vår – och epidemiologen Joakim Dillner menar att det är viktigt att hålla varianten borta tills dess.."
– Då kan vi slippa upprepa de vågor av dödlighet och sjukdom som vi haft förut, säger han.."


Så tydligen är man rädd för att vårt nuvarande vaccin inte är fullgott nog och om det kommer en annan mutation på denna nya då???? Vi kan bli fullmatade med vacciner till läkemedelsbolagens fromma..
Så den högra armen lär bli angripen kanske flera gånger till och sprutan kommer att injektera vad det nu är i våra kroppar, på vinst eller förlust..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...