måndag 4 oktober 2021

Vården.

Det skrivs mycket om kriminalitet i Sverige och det har väl sin befogenhet.. Men jag tycker att skriver man om vården så är det bara om problemen där.. Och visst finns de där men lika ofta finns hjälpen där..
Jaf fick tidigt lördagmorgon åka med ambulans akut in till akuten kunde vara en stroke men dessbättre visade det sig att så var inte fallet, blev väldigt ostadig i kroppen och kunde inte gå riktigt stadigt.. Man misstänkte något i örat..
Massor av prover togs och jag fick stanna en natt.. Det bästa är hur man följer upp det hela man frågae om de skulle kontakta kommun om hjälpmedel typ larm..
Fick nummer till hjälpmedelscentralen då de tycket att jag skulle skaffa en rullator och redan i eftermiddag kommer de på hembesök..
Det måste vara värt något men undrar om folk uppskattar det som finns för att bara leta fel!! Många som ofta har kontakt med vården där är nog den största delen positiva till det som erbjudes.. Inget är perfekt men hjälp finns ofta til hands.. Värt att tänka på i allt annat elände..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.