onsdag 2 december 2020

Snart dags för corona vaccin!!

 Forskare: Inte ett smack rädd för coronavaccin

Många svenskar är tveksamma till att vaccinera sig mot covid-19.

Hur många som väljer att göra det är avgörande för om pandemin ska kunna kontrolleras eller inte, enligt virolog på Umeå universitet..

– Vi är skrämda av narkolepsin i samband med Pandemrix-vaccinet. Men då ska man tänka på att det var över sex miljoner som vaccinerades och några hundra som fick den olyckliga biverkningen, säger han..

Kanske det, men hur skall man veta att man inte blir en av dem? Att ett vaccin blir hundra-procent  säkert tror väl inte många men jag undrar om inte en hel del väljer att avvakta och se eventuella följder.. Men om många från vårdpersonalen vaccinerar sig så följer nog många efter..

När vaccinet nu kommer, buden är flera från att det är mycket nära till nästa sommar/höst det visar sig väl.. Själv är jag väldigt villrådig.. Brukar vaccinera mig mot säsongsinfluensan  så även i år men corona vaccin är man på något sätt mer tveksam till men dock så viktigt.. Bara man slipper biverkningar..

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...