onsdag 2 december 2020

Gifter i marken.

 Läste om att vid räddningstjänstens lokaler i Lidköping och Järpås finns det gifter i marken och det är miljögiftet PFAS som  om det var 2015 man larmade om på Såtenäs..

Det verkar nästa vara en regel än ett undantag med gifter i marken i denna kommun.. Soptippen var väl också inblandat i en härva och nu senast bly i marken.

Vet inte hur "normalt" dessa förekomster av gifter i marken är i andar kommuner men nog verkar vi ha fått vår beskärda del här i Lidköping.. Det är väl inget BT kemi som i Teckomatorp men nog tusan kommer skiten i marken även här kosta lite skattekronor..

Får väl hoppas om man nu skall bygga ett ändamålsenligt badhus på Framnmäs-området att man inte upptäcker någon skit i marken där också, men där skall det väl vara lugnt.. 

Undra vilket av "långbänkarna" Hamnstaden eller nytt badhus står färdigt först och om man får uppleva det eller om pandemin har tagit en, får väl ha sitt hopp till vaccinet om man vågar ta det.. Men det lutar väl däråt.. En sak är säker det lär bli stort tjafs om badhuset också får hoppas det blir ett badhus värt namnet och inte ett litet billigt "budgetbygge".. Även om inte jag kommer ha något glädje av de så har jag barn och barnbarn och om Lidköping skall vara en attraktiv stad bör det finnas rekreationer som duger..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.