söndag 9 augusti 2020

Populära storföretag.

Trivas på arbetet, det beror väl på flera orsaker arbetskamrater, ledning är väl det som påverkar mest.. Är dessa bra då brukar de andra detaljerna komma också..
Man har utsett några favoriter bland de större företagen av någon anledning.. Man har låtit anställda "rösta"..
Här är listan på de mest populära arbetsplatserna bland storbolagen..
1. På förstaplats bland storföretagen på listan finner vi skogsindustriföretaget SCA SCA har ett sammanlagt betyg på 4,8 av 5..

2. Därefter följer det globala investmentbolaget EQT Group.. Med 596 anställda i Sverige.. EQT Group har ett sammanlagt betyg på 4,4 av 5. .

2. Spotify landar på delad andra plats på listan, 1 457 anställda arbetade hos Spotify i Sverige 2019. . Spotify har ett sammanlagt betyg på 4,4 av 5..

3. Det bland allmänheten troligen okända it-bolaget IFS är med på listan. 142 personer jobbade på IFS i Sverige 2018.. IFS har ett sammanlagt betyg på 4,3 av 5..

4. Swedbank är också populär bland tidigare anställda. Förra året hade banken 15 218 anställda globalt.. Men många lokala Sparbanker gömmer sig under denna bank så kanske det gör en del.. Swedbank har ett sammanlagt betyg på 4,2 av 5..

5. Volvo Cars får bra betyg från sina tidigare anställda.. Volvo Cars hade 42 908 anställda i Sverige år 2018.. Volvo Cars har ett sammanlagt betyg på 4,2 av 5.

6. Lastbils- och busstillverkaren Scania kammar också hem en plats på listan.. 2018 hade Scania 15 046 anställda i Sverige.. Scania har ett sammanlagt betyg på 4,1 av 5.. 7. brittisk-svenska läkemedelsbolaget Astra Zeneca finns tydligen på listan.. De hade 5 842 anställda i Sverige 2018.. Astra Zeneca har ett sammanlagt betyg på 4,0 av 5..

8. Atlas Copco kammar också hem en plats.. Bolaget hade förra året 37 805 anställda i Sverige. Atlas Copco har ett sammanlagt betyg på 4,0 av 5..

9. Byggkoncernen Skanska tar sig in på listan över de mest omtyckta arbetsgivarna bland storföretagen. Där har man jobbat i många år och det var väl ros och ris.. Skanska har ett sammanlagt betyg på 4,0 av 5..

Det var de som var uppräknade men det finns säkert en drös med företag som är minst lika bra att jobba hos.. Finns väl också de som är rena skiten där man har otur att jobba.. Upp till var och en..
Hos vissa av dessa snurrar hjulen även i dessa tider medan andra får kämpa.. Arbetslösheten är uppe i över 8% nu och det är en del.. Handla fysiskt i butiker folk, där det går..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...