måndag 10 augusti 2020

Nya innesporten!

När leklandet på Rörstrandsområdet gick i komkurs eller vad de gjorde så blev det snabbt padelbanor av lokalen.. Tror visst man ska öppna några i gamla gjuteriet också..
Zlatan Ibrahimovic, Peter Forsberg, Jonas Björkman, Måns Zelmerlöw är några som tror på detta fenomen också och som satsar eller spelar.. De har hakat på padelboomen och gått in som delägare i hallarna som växer upp som svampar över hela landet.. Får se om det håller i sig..
Samtidigt finns det stora pengar att göra om det sköts riktigt.. Därför finns det många lycksökare i branschen i dag, säger vd för PDL Group.. Dessa fula trynen dyker altid upp när det vankas pengar, bäst att folk och branschen ser upp..

"En vanlig padelplan har måtten 10x20 meter och omges av väggar, på denna plan spelar man alltid dubbel. Baktill, och en bit på sidorna är det glasväggar. På resterande del av sidorna är det galler. Även väggarna får användas i spelet.. Planhalvorna avskiljs av ett nät, precis som i tennis. Serverutan är 5 meter bred och knappt 7 meter lång.. Padel kan även spelas i singel, men då spelar man på en mindre plan. Planen för singel är smalare och har måtten 6x20 meter.." Är väl principen för de flesta banor.. Har sett priser på rack från 600 kr till 3000..

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...