onsdag 19 februari 2020

Vård och omsorgs hyckleri!!

Är det inte "knepigt" att nästa uteslutande så går vård och omsorgs-poster back när politiker sätter sin budget och alltid är det verksamhetens fel.. De eventuella neddragningar och andra försämringar på området drabbar tydligen "ALDRIG" dem som det berör.. Att det t.ex. blir mer eller mindre orimliga resor bekymrar inte politiker den vekligheten som många andra har lever man inte i själva..
Bar deras verklighet som omfattar en budget som sätts efter vad det verkar vilda fantasier.. Men vi röstar ju på de partier som vill försämra då de under valtider har diarré på politiskt ordbajseri då det lovas guld och gröna skogar som många faller för varje gång..
Lokalt försöker C-L-KD-MP-M pracka på oss deras oändliga godhet vad gäller våra sjukhus genom fjäskande inlägg i media.. Samma partier som via sin budget i sjukhusstyrelsen vill lägga ner många avdelningar på desamma..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...