lördag 20 juli 2019

Demonstration för sjukhuset.

Söndagen den 18 augusti blir det protestmarsch mot nedmontering av sjukhuset i Lidköping.. Så åter tvingas vi ut av dessa satans kreatur som sätter budgeten för våra sjukhus..
Om det hjälper dena gång vet jag inte mot deras budget-bibel.. Beror mycket på hur ensamma vi får stå här i stan, men andra städer borde tänka på att det inte bara kommer att drabba Lidköping..
Ambulanser, vårdinrättningar i andra städer hotas inget är heligt för dessa budget-nissar som de rent fanatiskt måste hänvisa till.. Ingen vågar nämna skattehöjning..
Om folk ser att ekonomin används till att förbätra vården hos människor utan att behöva "bussa" större delen av befolkningen i Skaraborg till stordriftssjukhus så accepterar man säkert en viss höjning. Alla blir vi skröpligare med åren och då menar jag ALLA..
Tankesmedjan Timbro(Svenska Arbetsgivareföreningen) vill att vi skall ta privata försäkringar, undrar vilka det skulle gynna? De som kan låta företaget teckna försäkring?
Sist när det begav sig då var det vår akut som kanske inte i första hand är hotad nu men i förlängningen då var det massivt med folk, även jag.. När de sista lämnade sjukhusområdet var de första på torget.. Slut upp även om flera politiker inte har alla hästar hemma..

Inga kommentarer:

Framtiden med pension

Läser en del åsikter om pensionen att vi skall göra si eller så.. Klarar du av det så det viktigaste är att arbeta ett helt arbetsliv och ...