torsdag 13 juni 2019

Skriver vad jag vill!!

En del av nöjet med att skriva i en "blogg" är att man skriver på gott eller ont.. Behöver inte tänka på medias pressetik utan bara att hålla sig inom lagens råmärke.. Där har man stark yttrandefrihet som kanske inte alla förstår..
Roligt är att spekulera framföra rykten som båda dessa kan vara åt pipsvängen fel men det har också hänt att det varit mitt i prick..
Att få sprida ut sin galla över olika företeelser-myndigheter-politiska beslut är också en del av nöjet.. Diktatur och fanatiska religiösa påbud är motståndare till demokratin..
Motsatsen till yttrandefrihet är också censur och den kan bara utövas av en stat. Som en påminnelse då begreppet felaktigt används när insändare inte publiceras eller när en olämplig kommentar raderas.. Sverige är på farlig väg där man i flera fall har en smygande miljödiktatur där många riksdagsmän/kvinnor använder ordet "klimatförnekare" mot alla som kritiserar deras agenda.. Alice Bah Kuhnke är den senaste jag hört som kräkts ur sig ordet utan att specificera vilka hon menar.. Vem fan förnekar att vi har ett klimat??

Vill passa på och tacka för visat intresse då bloggen tydligen intresserar några upp emot 500 om dagen.. Men ta artiklarna med en nypa salt..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.