torsdag 13 juni 2019

Lidens lokalerna rivs.

Har inte varit uppe i Stenhammar och kollat de gamla Lidens-lokalerna, trodde de var borta men tydligen inte.. Det skrivs att företaget Liden Giacomina AB söker hos miljö- och byggnämnden rivningslov.. Det är inte bara att riva, liksom att bygga måste man ha lov till det, byråkrater skall ha sitt finger med i det spelet också..
Tror det var HSB som köpte marken där och det är väl de som driver ett exploateringsarbete för att skapa bostadsrätter i flervåningshus..
Som naturligtvis är överklagat, helst skall man bygga husen under mark.. Men byggnader kommer det att bli, hur höga får vi se, det har väl sagts tio våningar och skulle då bli de högsta i stan..
Om det blir tio våningar där så lär de översta få en ordentlig vy över omgivningen och de lär väl kosta därefter.. Men inte blir det jag i alla fall, mina pensionspengar räcker nog inte till....
Samt att det lär nog dröja flera år till byggstart, kanske kommer långbänken Hamnstaden samtidigt att värka fram några hus vid småbåtshamnen..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...