onsdag 19 juni 2019

Så är vi där igen.

Kan inte skriva vad jag innerst inne tycker om de beslutande angående vården speciellt för Lidköping.. Skrivit om detta en ziljon gånger och det lär väl fortsätta..
Nu stänger man ner Barnmottagningen i Lidköping under fyra veckor, undrar vad våra kommunalpolitiker gömmer sig.. Orsak!!!! "rådande personalbristsituationen och på grund av det behöver personal från mottagningen in och arbeta i slutenvården säger den inskränkta sjukhusdirektören.. Fyra veckor är väl inget? Jag misstänker många ugglor i mossen, har inte en gnutta förtroende för regionens politiker..
Men vad fan säger att det är just personal från t.ex. Lidköping som skall utplaceras? Kan ni för fan inte ta från Skövde och skicka barn därifrån och hit? Kan inte med ord skriva vad jag anser om er perukstockar som gång på gång utarmar vår vård.. Visst har vi specialavdelningar för viss vård dit andra får komma, men barn skall inte behöva åka bil flera mil och ta tid för vård utöver den väntetid som finns..
Och det eviga hycklandet vid dessa frågor: "En risk- och konsekvensanalys har genomförts och sjukhusdirektören anser att det inte är någon fara för patientsäkerheten.."
Jävlar så trött jag blir på detta standardsvar.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.