torsdag 23 maj 2019

Lidköpings framtid.

Tydligen har lite Lidköpingspolitiker samlats och pratat om vår stads framtid och som det står "för att börja staka ut en viljeinriktning gällande den kommande stadsutvecklingsplanen.."
Samt: "Globalisering, urbanisering och digitalisering är faktorer som påverkar städer och kommuner idag. Samhällstrenderna behöver synkas med Lidköpings kommuns själ, historia och identitet för att man i medskapande anda ska hitta konceptet som är rätt för Lidköping..
Ett koncept vore väl att man tog tag i den flykten från vårt sjukhus som pågår och troligen kommer att accelerera, inte mycket man hör från politikernas "viljeinriktning" där inte.. Man verkar mer skita i vår stadd i detta fall och följa partipiskan i regionstyrelsen för de partier som vill utarma vår bygd på kompetent vård..
Är det någon institution som har historia i Lidköping är det väl vårt lasarett..
Dagen var mycket givande skriver man, frågan är bara för vilka!. För alla? Eller undantages dem som behöver vård och vill ha det på hemmaplan..

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...