torsdag 28 mars 2019

Arbetsförmedlingen.

Jag vet inte vad en förvaltningsavdelningen på AF är för något men vad det än är så försvinner den från Lidköping naturligtvis..
Måste väl i alla fall betyda några jobb försvinner och att Lidköping inte skulle gynnas av något statligt är vi fullt medvetna om här i stan.. Men det pratas om att avdelningen för arbetssökande skall utökas, vi får se..
Om jag förstått det hela rätt utan att veta vad detta är för avdelning så skall själva kundmottagningen vara kvar? Eller? Blir det en spillra som Försäkringskassan och Skatteverket i ett litet krypin på Rörstrandsområdet..

Här är de kontoren som troligen kommer att stängas i Västra Götaland:
Västra Götalands län:
Ale, Dals-Ed, Falköping, Göteborg Angered, Göteborg etablering, Göteborg Frölunda, Härryda, Lerum,, Mariestad, Mark, Mellerud, Munkedal, Partille, Skara, Sotenäs, Stenungsund, Svenljunga, Tanum, Tranemo, Ulricehamn, Vårgårda, Vänersborg...

Av någon underlig anledning läggs inte kontoret i Lidköping ner, men helt kommer vi inte undan naturligtvis.. Förvaltningsavdelningen som jag inte vet vad det är läggs ner.. Om det påverkar arbetstillfällena vet jag inte heller..
Det är många tusen som berörs av nedläggningarna.. Är ingen vän av AF men frågan är hur det hela organiseras sedan, folk måste ju anmäla sig som arbetslösa för att bli inskrivna i den byråkratiska a-kassan och om det bantade AF skall fortsätta med angivarrollen till a-kassan..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.