tisdag 12 februari 2019

Hur blir det nya badhuset?

Har varit irriterad många många gånger mot kommunens klumpiga hantering av ett nytt badhus och när man äntligen får tummen ur arslet så finns det risk för att det blir ett "snål-alternativ".. Det enda som kommer att skilja kan vara att det blir ett nytt hus i och för sig bra..
MEN blir så satans irriterad om man bygger ett nytt badhus och inte uppgraderar det till någorlunda standard för ungdom att ha trevligt i...... Vem kan roa sig om det bara blir en 50 meters bassäng plus lite plaskdammar samt kanske en liten rutschkana..
Hoppa folk speciellt ni ungdom sätter blåslampa i arslet på dessa snåla politiska bakåtsträvarna som bara blir våta när man pratar om Hamnstaden, reningsverk och en ny 250 miljoners-panna till Värmeverket..
Skall set hända något mer markant får det ske med privata medel eller om Sparbanksstiftelsen går in bland snålvargarna till politiker.. Vem tror det blivit en evenemangshall av mått om bara kommunalpolitiker fått råda?? Än är inget beslut fattat men skulle bli förvånad om våra politiker fattade ett beslut som i alla fall till viss mån tillfredsställde gemen man och kvinna gammal som ung..
Ta ett privat initiativ som exempel, som det lekland som ny byggs på Rörstrandsområdet det är nästan "massivt" och inget snål-projekt.. Det är gjort för att vi Lidköpingsbor skall ha det trevligt(för min del blir det en restaurang) till skillnad mot de politiska badhus marodörerna..

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...