måndag 11 februari 2019

Snålheten tar över.

Såg att någon i "Fria ord" var en aning irriterad över ett nytt badhus i Lidköping då en av "aktörerna" förordade ett "snålförslag" som inte gav mycket mer än en huvudbassäng med en hel att önska för ungdom som vill ha vattenlek..
Och jag håller med, varför i helv... skall man när det gäller dessa saker ta på sig snålbyxorna för? Det är ett jäkla tjafs bland kommunpolitikerna i stan att vi skall inte konkurrera med Vara om scen, inte med Skövde om badhus o.s.v.
Bra stäng portarna till ert Törnrosa slott och sov på bara ni får ert reningsverk, värmeverk och ställverk för miljarden så dra in på nöjen för folket med korkade hänvisningar..
När saker sker i privat regi såsom ett nytt "lekland" eller vad det är då sneglar man inte på andra och tar på sig snålbyxan som kommunen när det gäller rekreation för folket..
Leklandet verkar bli precis av det slag som man förväntat sig från en stad av Lidköpings storlek, de har fattat det som kommunpolitiker inte har fattat..
Det reser sig ett intressant bygge på Rörstrandsområdet i höjd med "Sibirien" som säkert många i stan kommer ha nöje av.. Och som vi inte har kommun att tacka för de hade väl kollat så att det inte fanns ett sådant i våra grannkommuner först.. En bild tagen för ca en månad sedan så man borde ha kommit betydligt längre nu..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...