fredag 18 januari 2019

Löfven statsminister.

Ja då har vi fått en regering på gott eller ont beroende på vad man tycker.. Ett är väl säkert och det är oavsett vilket parti då röstade för om du var någorlunda insatt i politiken så blev det inte riktigt vad du tänkt..
Men nu blev det så här i och med ett enormt låst politiskt läge och det måste bli kohandel.. Nu blev det Löfven med hjälp av C+L och i viss mån V.. Bittra tongångar från M+KD och att SD skulle opponera sig att det inte blev högerkonservativt var väntat.. De värnar för ett högerkristet konservativt politiskt styre, läs deras familjepolitik..
Nu är det i alla fall en S+MP regering som finns antingen till 2022 eller kortare.. Vänsterpartiet har ju hotat om misstroende om S genomför marknadshyror och ändringar i arbetsräten, men där är de låsta som litet parti då måste de t.ex. ha hjälp av SD..

Nu kommer det följas av en intensiv period i media och tv där olika experter uttalar sig och teorier kommer att hagla man är redan trött på det som varit fram till nu.. Så det blir väl till att tåla den satans reklamen i betal-tv-kanaler..
Men nu har vi som sagt en S+MP regering med visst stöd av C+L+(V) och det tror man skall fungera trots hot från alla..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.