onsdag 26 september 2018

Snart ett nytt storbygge.

Om man får tro media så drar snart bygget där HL båtar låg igång.. Som vanligt lämnades överklagandena utan bifall, kunde man tala om direkt..
Man kunde inte påvisa att byggnaderna inte var anpassade till omgivningen, att skylla på att de var för höga hus håller inte..
Så snart dånar det igång med att bygga 120 lägenheter med fyravåningshus och sexvåningshus.. Klart att man kan överklaga detta beslut till Mark- och miljööverdomstolen om det ges prövningstillstånd..
Skulle inte förvåna om så sker.. Att överklaga så l ångt borde förenas med en kostnad, vinner man återbetalas pengarna annars tillfaller de staten..
Södra drömstan AB vill bygga 120 nya lägenheter på platsen i två fyravåningshus mot Stenportsgatan och två sexvåningshus mot gården.. Det blir ett massivt område med boende där sedan.. Får se om man bygger på Framnäs IP också men det lär väl bli en Hamnstaden agenda för det..
Huset bakom skylten är nu putz weg och snart de andra husen också, så fort all byråkrati är klar kommer väl grävmaskinerna.. Vem som skall bygga får vi väl snart reda på..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.