fredag 17 augusti 2018

Inte långt kvar för Lidens.

Nu börjar det väl närma sig att Lidens handelsträdgård lämnar sin plats uppe i Stenhammar där man funnits i många år för nu är det bara kosmetika kvar ute på Kartåsen..
Ryktet gör gällande att man flyttade för att förhindra att Plantagens handelsträdgård skulle etablera sig intill Biltema.. Sant eller inte det får vara hur det vill..
Onekligen så får man här ett bättre läge och antar jag större parkeringsyta.. Så är det nytt också och man har kunnat planera in i minsta detalj..
Pampigt värre när man slår upp portatrna den 31 augusti om jag såg rätt, då skall det väl ligga lite asfalt på plan utanför och lokalerna bågna av växter.


Ett stenkast ifrån Lidens så rusar bilfirman HRM bil i höjden de som sålde Mercedes eller säljer kanske man ska skriva.. De kommer väl inte ligga så långt efter även om det dröjer några månader till..


Sedan någon gång nästa år framåt sensommaren eller hösten står giganten färdig, Biltema och då lär det styras en del trafik till området får se om man löst frågan om in och utfart då..

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...