torsdag 14 juni 2018

Storebror vill gärna se dig.

Vare sig det gäller trafik eller alkoholförtäring så skall det finnas förmyndare i form av staten.. Ibland kan det vara befogat, men inte sällan går denna kontrollfreaks-anda till "överstyr"..
Nu finns trafiksäkerhetskameror för vägtunnlar i Sverige. Under sommaren tas kameror i drift i fyra större tunnlar i Stockholm och Göteborg. Målet är att få bilisterna att hålla hastighetsgränsen för att rädda liv..
Och rädda liv eller miljön är i princip uteslutande de mallar man ALLTID använder när vi skall kontrolleras.. Men svårare är det när övervakningskameror skall upp för att kontrollera t.ex. kriminalitet då kommer det en satans massa ursäkter som integritetskränkande eller liknande ofta fram..
Nu har vi inga tunnlar i Lidköping och inte så många fartkameror i närheten heller så de stör inte och ibland kanske vissa trafikanter gör rätt i att lugna sig lite i trafiken..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...