fredag 15 juni 2018

Student tajm.

Idag blir det inte mycket aktivitet här i bloggen då man skall fira ett barnbarn som tar studenten på Vänergymnasiet i Mariestad.. Skulle visst bli samling vid Karlsholme Folkets Park..
Eftersom jag inte äger bil blev det till att hyra en på Avis och när jag bor hos AB Bostäder så finns ett avtal om billigare pris med Avis för hyrbil.. 590 kronor för tre dagar under en helg är inte dyrt men väljer man till försäkring som tar bort självrisken vid t.ex. utvändig olycka då blir det det dubbla priset för dessa tre dagar..
Lägger du till invändiga skador också då är det knappt någon mening med detta då kan du hyra var som helst.. Skillnaden är inte stor..
Men skit samma, nu skall vi fira student och sedan åka på kalas, aldrig fel att träffa folk även om en del av dem har man aldrig träffat innan.. Och i Karlsholme folkets park har jag aldrig varit, inte ens under aktiv tid då man flängde runt.. Bara jag hittar dit får kolla om bilen har GPS..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...