lördag 12 maj 2018

Parkering i centrum.

Tora Gustafsson, som är plan- och trafikchef i Lidköpings kommun har jag personligen inget förtroende för, enligt mitt tycke en bilfientlig person som innehar fel post i samhället..
Men en sak har hon faktiskt rätt i och det är parkeringsplatser i centrum, förutom under vissa dagar är det gott om platser och man behöver inte leta alltför länge.. Det gäller tills vidare för om Moderaternas korkade förslag om att ta bort parkeringen bakom Åhléns och vid Systembolaget kommer till skott, det tillsammans med att man bygger lägenheter på taket till Åhléns då skall ni få se på problem.. Om man inte kompenserar i dess omedelbara närhet..
Lika korkat är trafikchefens uppmaning att vi skall ta cykel eller buss fram, det är väl vi själva som avgör det!! Hon kan inte veta vad som skall handlas, ett flak med öl t.ex. eller om väder och vind samt avstånd.. Det är inte heller inte förbjudet att ta egen bil bara en kilometer trots miljömuppars gnäll.. Personligen äger jag ingen bil så valet är lätt för mig..
Nej se till att det finns parkering för centrum om ni menar allvar med ett levande centrum eller ni kanske vill bygga en mur som runt Törnrosas slott och leva livet där inne sovandes..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...