fredag 13 april 2018

Orolig värld!

Ute i världen är det bråkigt, media basunerar ut möjligheten till världskrig utan att egentligen veta ett skit.. Uppe i vår huvudstad är det gamla gubbar och gummor i en akademi som skall veta bättre men inte vet, som tjafsar inför halvöppen ridå..
Här i Lidköping har vi väl det relativt lugnt om inte en idyll så ganska nära.. Lite fylla kan vi läsa om och andra polisiära åtgärder, sällan av allvarlig art i ett större perspektiv..
Just nu bekymrar jag mig över den isvall som byggts upp efter strandpromenaden vid Framnäs när den vinden legat på.. Men den skall väl snart ge med sig så är de problemen ur världen.. Tänk om de stora problemen kunde sluta lika lätt, bara att vinden vände.. Och vem vet det kanske den gör... Man kommer på både i världen och i Stockholms fina lokaler att det går att prata.. Fast hos en del diktatoriska element är det inte lätt när maktfullkomligheten är den enda ledstjärnan..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...