söndag 29 april 2018

Får vi aldrig ett nytt badhus?

Har för mig att jag läste om att en upprustning av Parketten i Folkets Park skulle gå lös på ca 50 miljoner.. Nu är väl det långt ifrån avgjort att det blir så och det vore väl lite av en skandal..
Vet inte hur många decennium som många Lidköpingsbor har önskat ett nytt badhus värt namnet.. Med lite utrustning där barnen kan stoja, men inte tusan.. Runt omkring oss poppar det upp fina nya badhus och annat.. Kommungubbarna i Lidköping vill inte bygga scen för att konkurrera med Vara, någon tyckte att vi kunde åka till Skövde och bada om vi ville ha något spännande..
Men när det gäller en Hamnstad, Värmeverk, reningsverk, ställverk då jävlar.. I och för sig mer eller mindre behövliga men det är väl för tusan våra rekreations -och nöjes upplevelser också så vi inte tävlar om priset som Sveriges tråkigaste stad.. Alla är inte sportintresserade heller då passar ett avslappnande bad in..
Passa er nu kommun snart kan detta hus bli fornminnes-listat och då blir det problem.... Snart skola maskarna finna diktade Ferlin och det gjorde de i golvet på badhuset.. Och taket läckte då sattes taktiken lappa och laga in..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...