söndag 11 mars 2018

14-åriga flickan funnen död!

Då har det hänt som man inte önskade skulle hända, flickan från Götene har funnits död..
Enligt polisens presstalesperson hittades flickan avliden av militär personal.. – Hon hittades utomhus, i det område nordväst om Götene där sökningarna efter henne har pågått i veckan, säger man..
Polisen misstänker inget brott bakom dödsfallet.. Så något mycket tragiskt har hänt.. Det var en militär sökresurs som hittade flickan i det aktuella sökområdet som man redan letat i. Hon hittades under eftermiddagen. Det var en militär sökresurs som hittade flickan i det aktuella sökområdet som vi letat i. Hon hittades under eftermiddagen idag..
Så ännu ett ungt liv har gått förlorat inte långt ifrån där Lisa Holm mördades.. Två unga tjejer har ryckts bort... Vad meningslöst!!!
Vi får se om det kommer ut något mer eller att man väljer att inte gå ut med något mer, ni som vill ha spekulationer har säkert besökt "Flashback".. Så låt oss slippa mer av dessa nyheter i framtiden..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...