tisdag 6 februari 2018

Sjukhus för stordrift.

Nytt psykiatrisjukhus, ny akutmottagning och ny entré och mottagning för öppenvård. Skaraborgspolitikerna presenterar nu en satsning på 2,8 miljarder kronor i ny- och ombyggnad av Skaraborgs sjukhus, vart då?
Jo i Skövde naturligtvis det var väl ingen som trodde något annat.. Satsas det på något annat sjukhus i länet blir det bara kaffepengar..
Nu när man bygger detta så vill man säkert ha valuta för pengarna och kommer med all säkerhet att "smygstyra" verksamheter dit med just de argumenten det har kostat.. Så folk ute i bögda utanför detta bygge var på er vakt i framtiden.. Den första spiken i kistan för väl fungerande sjukhus på din ort har det nog i och med detta börjat att hamras på..
Politikerna vet naturligtvis inget om detta, "det har vi ingen aning om", Men man lägger inte ut miljarder bara för ett lokalt Skövdesjukhus utan man förväntar sig stordrift och efterhand en utarmning av kompetens från andra sjukhus, för störst är ju alltid bäst..
Redan nu finns det ingen läkare för öron -näs o hals här i stan det blev akuten i "Skövde"..

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...