måndag 5 februari 2018

Lägenheter.

Det är inte helt urlakat på lägenheter i stan.. Med 2 200 lägenheter för uthyrning är den kommunala hyresvärden Bostäder i Lidköping det största bostadsbolaget på orten. Just nu söker Bostäder i Lidköping nya hyresgäster till 16 lediga lägenheter skriver man..
Och det är hos AB Bostäder, några mer borde väl finnas hos andra hyresvärdar.. Hos AB Bostäder måste man vara anmäld i bostadskö, det var väl ca 7000 som stod i den för ett tag sedan..
Så en viss chans finns väl till snabbt boende för dem som står i kön, kanske går att fixa ändå, vet inte.. Är ingen intresserad så kan man väl inte hålla allt för hårt på etiketten!

Så återkommer man till frågan, behövs det verkligen en ökad byggnation i den klass som förordas i stan? Räcker inte det med en normal byggnation? Nu skall Lidens handelsträdgård tydligen bebyggas, lite "duttar" här och där centralt eller i närheten.. Nu är snart Lidåker färdigställt och det sög väl en hel del av marknaden.. Något mer byggande på Framnäs IP lär väl knappast behövas, innan det blir klart för bygge lär nog Hamnstaden vara i startgropen och Lidköping har ingen massiv inflyttning..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.