lördag 16 december 2017

H&M i kris!!

Då menar jag inte enbart för Lidköpings del utan för hela Sverige då vad man skriver man har fått ett dåligt försäljningsår..
I värsta fall kan det betyda mindre etableringar och butiker som läggs ner.. Förhoppningsvis ligger inte varuhuset i Orionhuset i centrum i farozonen, det vore förödande för centrum..
Kanske det är så att det största hotet mot centrum inte är köpcentrumen utan internethandeln då flera av detaljhandels butikerna ligger i centrum.. Restauranger och dylikt har ingen större konkurrens från nätet dit måste man gå om man vill ha något.. Så Lidköpingsbor som värnar om ett "Levande centrum" se till att skippa köpen över internet..
– H&M mår bra. Vi hade dock ett kvartal som inte riktigt nådde upp till försäljningsmålen. Men vi har en bra handlingsplan för 2017 och framöver säger man därifrån och vad skall man säga? Man måste hålla aktiemarknaden på gott humör.. Jag har handlat på H&M men tyvärr har de väldigt lite sortiment av storlek XXL så det blir inte så ofta..
Det är bara att hoppas att inte butiken i Orionhuset blir drabbad det skulle som sagt bli ett hårt slag för centrum.. Två hyresgäster med sjunkande värde i huset, Nordea och H&M.. Som huset såg ut innan ombyggnad..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...