torsdag 23 november 2017

Black friday.

Det är väl ingen större nyhet att butiker eller kedjor mixtrar med rea priser, röda prislappar trots det inte är nedsatt pris..
På fredag kommer ett sådant tillfälle för vissa butiker.. Då kör Black Friday-rean igång om jag inte har fel..
Man har kollat vad som hände förra gången detta evenemang var på sajten "prisjakt".. Och det gav blygsamma 17 procent.. Så chansen att man blir lurad finns där..
Dess större omfattning en "rea" har dess mer vill butiker och kedjor tjäna och Black Friday har blivit stor.. Prisjakt skriver att 27 procent av de jämförda varorna har blivit dyrare jämfört med fjolårets Black Friday.
Bra är att veta priset innan detta evenemang så man kan jämföra, för de röda lapparna garanterar inte lägre pris. Ett knep som man använder sig av även om det är välkänt är att höja priset t.ex. en eller två veckor innan man rear ut.. Man undrar om folk fortfarande går på det knepet..
Man skriver att chansen till prisfynd finns på elektronik som datorer, högtalare och hörlurar vilket kan vara mest fördelaktigt, då prissänkningarna på de varorna kan vara så mycket som 49 procent.. Men även här gäller det att se upp.. Å andra sidan tycker jag att det pågår ett ständigt priskrig där, lite förvirrande med alla priser där man utlovar "fantastiska priser"..

Sedan finns det varor som man menar inte sjunker så mycket det är t.ex parfym, systemkameror och träningsskor.. Dessa kan vara billigare under mellandagsrean och även kläder har jag märkt i alla fall.. Men jag är ingen storkonsument av något, det dyraste jag troligen kommer att köpa inom en snar framtid är en skrivare till datorn..

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...