onsdag 22 november 2017

Musikhjälpen Lidköping.

Tydligen skall någon form av musikhjälpen till Lidköping.. Jag tror originalet är i Umeå.. Lidköping är väl inte fint nog för originalet för de som bestämmer.. Eller om kommunen måste pröjsa för det..
Det skall köra igång torsdagen den 14-december och pågår till söndagen, kanske folk stannar en stund i julstressen.. Den absolut mest kända artisten som skall dyka upp är Carola är det sagt.. Även Sandro Cavazza sångare och låtskrivare skall medverka men tyvärr av mig helt okänd vilket inte betyder att han är det för andra också.. Sedan kommer "lokala" förmågor men kända utanför våra gränser som Linda Sundblad och Uti bôgda-gänget som kyrkliga gnällde på och tyckte inte att de skulle få skoja med dem..
Allt skall pågå i en glasbur placerad på Stenportsplatsen utanför Folkets Hus där även en scen kommer att byggas upp, hoppas man har infravärmare påkopplade!!
Evenemanget inne i glasburen kommer att sändas i radio och på webb-tv, bland annat via NLT.se. Är väl trevligt för dem som är intresserade..
Här utanför skall det pågå någon form av musikhjälp som sagt, till vilket man hoppas skall dras många Lidköpingsbor..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...