söndag 15 oktober 2017

Mer uteserveringar.

Fler uteserveringar. Mer blommor. Bättre belysning. Det står på svenskarnas önskelistor när det kommer till vad de vill se mer av i sin stad, enligt en ny undersökning..Men tyvärr har vi en alldeles för kort sommarperiod här i landet.. Nog har vi både mycket fikaställen i stan och även fina blomster/trädarrangemang både i parkerna och ute på stan..
Undersökningen visar tydligt att svenskarna inte tycker att de har möjlighet att påverka utvecklingen i deras städer.. Jag vet inte men här har vi "medborgarförslagen", om man bryr om dem vet jag inte, till en viss mån gör man det antar jag..
De som anser sig ha mest inflytande över sina städers utveckling bor i Värmland, Skåne och Blekinge medan de som känner att de har minst möjlighet att påverka bor i Kronobergs län, Västerbotten och Gävleborg.. Så vi här ligger väl då tydligen vid medel då!!
Det är öppet för invånare att lämna synpunkter, det är själva hjärtat och kärnan i plan- och bygglagen och likaså överklaga som vi märkt av en hel del i denna stad..
Är nöjd med den grönska som råder i våra parker, vi är ju ingen storstad så det är ju också nära till smultronställen uppe på Kinnekulle och åt Kållandsö-hållet..

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...