fredag 18 augusti 2017

HD träff.

Så är då HD-träffen i full gång och den verkar vara massiv. I alla fall om man kollar till antalet campande på Kronocampingen, Framnäsbadet och nere vid sjökanten utanför badet..
Tält på tält var man såg och så HD hojar förstås.. Men tydligen var det en kostnad involverad, man skriver.. "Kommer du på onsdag eller torsdag kostar det 100:- per tält/ dygn.
4 st tält får plats på en tältplats, med ström totalt 400:- för 4 tält.
Blir mycket billigt per person om man är fler i tälten. Inga campingkort behövs..
Jag såg att MC konsult "bussade" deltagare vet inte vart men kanske till butiken, den finns väl inte på samma plats nästa år, det var en minibuss så det blev väl till att åka lite rundor beroende på hur många som var intresserade..
Såg att matserveringen hade ett tält uppställt utanför själva restaurangen och det verkade vara välbesökt, inga billiga priser precis men man måste väl få unna sig ibland..
Det var massor av tält av alla storlekar och inte visste jag att det fanns så många olika modeller av HD.. Här bara en liten del nedanför bassängerna..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...