fredag 18 augusti 2017

Hjulafton 2017.

En sak är då säker vad gäller "Hjulafton" att de har en jäkla tur med väder och vind.. Det var ingen klarblå himmel men vädret var varmt och skönt och de uteserveringarna jag såg var det mycket folk på..
Det är otroligt vad detta "jippo" kan dra folk, det är ju ingen större skillnad år från år.. Men man har god hand med vädergudarna, regn och blåst och det hade inte blivit hälften..
Gott väder, den sociala biten och inte minst evenemanget i sig självt gjorde sitt även denna gång och det är unnderbart att det är sådant tryck.. Flera var nog också hitresta..
Var ute nästan en timma före kortegen och då hade det börjat samlas folk, sedan gick det knappt att röra sig och korsa Skaragatan när kortegen var igång det var inte lätt..
Som sagt redan innan huvudattraktionen börjat så samlades det folk, då hade man viss rörelsefrihet, sedan blev det svårt.. Att ta med cykel var nästan otänkbart den fick ställas någon stans "bortom" för hemfärden.. Bor inte lång från centrum så egentligen kunde jag ha promenerat..

Inga kommentarer:

Willys.

 Tydligen så pyr det av missnöje i Axfood. Nu vädrar flera handlare kritik mot koncernens interna villkor – samtidigt anklagas ledningen fö...