fredag 4 augusti 2017

Ändå en bra sommar.

Medan man baxnar under värmen i södra Europa har vi häruppe om inte en kall sommar så ingen hetta precis.. Så frågan är var du befinner dig om du skall tro på någon global uppvärmning under en längre period..
I juli i år uppmättes ingen temperatur högre än 27,2 grader i Sverige, vilket är den lägsta toppnoteringen för juli månad sedan 1979. Samtidigt har kontinentala Europa uppmätt höga temperaturer, med bland annat utbredda skogsbränder som följd. Förklaringen står att finna i jetströmmar – kraftiga, storskaliga vindar på mycket hög höjd. Enligt SVT.
Det var väl i början av sommaren det var lite kasst väder men den senaste månaden har man inte frusit precis och inte har det regnat mycket heller så personligen är man rätt nöjd..
Är ingen badmänniska så kanske därför så har man inte något större att anmärka på denna sommar så i min dagbok går det som en dålig sommar.. Blåbär, hallon, jordgubbar har jag köpt av damerna på torget till ett väldigt hyfsat pris.. Jag skulle aldrig plocka och sälja t.ex. blåbär för de priserna.. Men tack damerna på långbordet på torget onsdagar och lördagar för detta..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.