måndag 17 juli 2017

Musik evenemang.

Publik för alla de former av evenemang är en svårflörtad hop.. Vissa såsom biltillställningar har en trogen publik samt många typ loppismarknader/auktioner..
Men så finns det typ konserter som kan vara svåra att dra publik till.. Opera på Läckö slott tycks vara populärt men det har ett begränsat besöksantal och man förväntar sig ingen invasion..
Värre var det tydligen på Skara sommarland där Sommarland Live inte blev vad man förväntade sig enligt Sklt.. På tre konsertkvällar kom ville man ha runt 14 000 besökare men fick ungefär hälften vilket inte var så bra..
Även om det inte är någon "Köpstaden" stämning över det hela så får man väl fundera över eventuell fortsättning.. Många är de festivaler med musik ute i landet som har samma problem med besöksantal, kanske det fodras något annan infallsvinkel.. Så hjälper inte alarmen om sexuella trakasserier till heller när visst klientel inte kan hålla sig i styr..
Hur själva Sommarland har klarat sig detta år får vi väl facit på fram till hösten.. Men snart är Köpstaden jämnad med marken och dess fornstora dagar är sedan länge borta.. Ni kommer väl snart grävskoporna..

Inga kommentarer:

Planering till döds!!

Jösses vad trött man blir på denna "planering" av hur många invånare Lidköping skall ha 2030 eller 2050.. Varför fläska iväg så m...