onsdag 14 juni 2017

Diverse Lidköping.

I höjd med huset där Nordea var en gång i tiden håller man nu på och lappar och lagar på kajen ner mot Lidan.. Man förstärker fogar som troligtvis blivit utsatta för tidens tand och behöver lite mer bruk i fogarna..
Det har ju varit lite skriverier om konditionen utefter Lidans kanter runt centrum, men på senare tid har jag inget hört så förmodligen är det ingen fara..
Men här har man tydligen ansett att det behövs lite bruk i baljan för att "renovera" fogarna i den "stenmur" som utgör kaj ner mot vattnet och mig veterligen var det länge sedan sådant här gjordes på denna plats, om det gjorts någon gång sedan den byggdes..

Förra veckan stod palmerna på motsatta sidan i liv med toaletten men det har man reviderat och flyttat dem närmare torgbron.
Uppdaterat: Men icke, de skulle inte stå här nu är de flyttade till ungefär den plats de stod innan men runt sandlådan och nu har man lagt ut plastgräs där också..

Och nu skall ett jäkligt zeeeegt ärende avgöras(måndag 19-6) och det är om Biltemas nya butik på Kartåsen ifall de fortfarande är intresserade och även Lidens flytt till området.. Samt om någon mer butik är intresserad..
Stalltipset är att det går i lås både Biltema och Lidens och det vore väl ett rent fiasko av stora mått annars.. Trots gnäll från centrumivrare som ändå får mycket gehör för just centrum.. Bara fastighetsägarna kunde ge tusan i mer hyreshöjningar, det är det största hotet mot centrum..
Lidens har ju redan sålt sitt område i Stenhammar så de är väl säkra på en flytt.. Rykten gör gällande att man vill förekomma en annan handelsträdgård, Plantagen som brukar följa efter Biltema.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...