torsdag 25 maj 2017

Uppsving för besöksnäringen!

Att vi detta år till Lidköping kommer att få ett ordentligt och kanske ett tillfälligt uppsving i besöksnäringen tvivlar väl inte många på, med hänsyn till det stora evenemanget ute på Hovbyfältet..
Besöksnäringen skapar många jobb i Lidköping. Bara inom Lidköping och Götene beräknas turister och andra besökare ha spenderat cirka 1,5 miljarder kronor under det gångna året enligt uppgifter..
Då är inte Power big meet medräknat om det var förra året, så det lär bli klirr i kassan hos betydligt fler, jag skall bidraga med ett antal kronor.. Hoppas inte näringsidkarna blir giriga bara, det är det värsta beteende jag vet..
Nu har vi dessutom verkat fått ordning på vädret vilket man får hoppas sköter sig resten av sommaren även om Vänern är i stort behov av massvis med regn.. Men vänta tills lite senare va!!
Nu kommer det första av en räcka med evenemang i morgon i och med köpmännens marknad på torget och kollar man prognosen för väder så verkar de ha solguden på sin sida detta år också..
Även om det inte är något speciellt som finns på torg-borden denna dag så har ändå stånden på Nya stadens torg en magisk dragningskraft på folk från bôgda och även en del utsocknes.. Väl mött en vacker dag kanske solbryggorna blir välbesökta också..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...