tisdag 25 april 2017

Trygghetsvakter.

Inför trygghetsvakter i Lidköping till dess att vi har en starkare lokal närvaro av polisen. Det föreslår Liberalerna i en motion..
Men i Lilla Edet så är intresset inte på topp.. Nattvandrarna i Lilla Edet har funnits länge sedan 1993. Men nu ska föreningen bli vilande i ett år på grund av bristande intresse. Om det står sig är risken stor att föreningen läggs ner..
Så frågan är vilket koncept Liberalerna har tänkt sig, på frivillig basis? Skulle inte tro att intresset för det är större här än i Lilla Edet. Fullt betalda vakter!! Undrar om kommun är beredd att ta på sig den kostnaden.. Täcka upp allt går inte, sätt upp lite kameror här och där, det gör väl lite i alla fall, kanske lika mycket som trygghetsvakter här och där.. Polisen och kommunen har väl tagit en överenskommelse om att öka övervakningen av kommuninvånarna, det får väl sättas i skarpt läge med det snaraste..

Inga kommentarer:

Fetta!

Vill man ha en specialdesignad registreringsskylt kostar det 5000, har läst om summan 6500 kronor också, vilken summa som är rätt vet jag i...