onsdag 22 mars 2017

Mer byggande på gång!

Som vanligt är man år före med visioner för ett område där det eventuellt skall byggas, nu är det entré syd bakom Åhlénshuset på parkeringen där.. 300 parkeringsplatser, drygt 60 lägenheter och en butiksyta på 2 000 kvadratmeter är det tänkt tydligen..
I bästa falla säger man kan det stå färdigt under 2020 vilket väl knappast är troligt. Det har varit segt i denna stad innan och kommer man att få hyresgäster till butiker? Hyrorna i centrum har fått butiker på fall innan och inte lär de bli billigare här.. Och lägenheterna??
Tydligen så skall det bli parkeringsplatser och det hade väl varit skandal annars, då hade man knappast fått några hyresgäster till lokalerna..
Här har man provborrat på parkeringen intill Systembolaget och bakom Åhléns och konstaterat att det är ca 20 meter till berget.

Det har talats om att man skall bygga till en våning på Åhléns om det var för bostäder.. Så då lär inte det bli någon uppfart som på bilden utan de blir troligen i det tilltänkta parkeringshuset..

Men ännu är inget klubbat och efter käbbel från allmänheten och politiker så kan det bli i Hamnstaden klass.. De fyra husen har det redan tuggats om.. Inga hus är så bra som när de hotas av rivning..
Arkivbilder..

Inga kommentarer:

Väder eller vad?

Det är väl satans så knepigt, idag skall det nästan bli sommarvärme men i morgon om prognosen stämmer vårvärme och kanske inte ens det.. Va...