lördag 11 mars 2017

Manifestation med barnvagnar.

Jag gick förbi en slags demonstration på torget vid Stenportsgatan och fick tanken att är det några jävla abortmotståndare så jag stannade till för att säga min mening.. Men det visade sig vara precis tvärtom, de var definitivt inte emot aborter som sköta enligt gällande föreskrifter..
Man skriver: "Lördagen den 11 mars manifesterar människor över hela landet för allas rätt att överleva sin graviditet. Mödradödligheten måste stoppas! I Lidköping möts vi kl 11 på Nya Stadens torg. Varmt välkommen, med eller utan barnvagn! Varannan minut dör en människa av komplikationer vid en graviditet, förlossning eller osäker abort. Orsakerna är bland annat bristande tillgång till sexualupplysning, preventivmedel, säkra aborter och mödrahälsovård.."

Strax före elva hade det börjat och samlas folk och bara de mest inskränkta med religion kan väl vara emot.. Så gå med ett gott mod ni har många med er även om det inte blir tusentals i tåget..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...